Soundhealing

Nu kan jag äntligen välkomna er på soundhealing!!

Soundhealingen består av ljud från bland annat kristallskålar, rainstick och zaphir vindspel.

Ljudhealing grundar sig på teorin att allt i universum, inklusive våra kroppar, befinner sig i en form av vibration. Enligt ljudterapi blir kroppen ”ostämd” och får sämre flöde av känsloblockeringar. T ex kan självdestruktiva tankar, stress och nedtryckta känslor som inte bearbetats, skapa stopp i kroppens flöde. Ljudhealing anses kunna ”stämma” kroppens olika vibrationer, få kroppens olika delar i rätt frekvens igen, få fart på energiflödet (Ki), hjälpa till att släppa destruktiva tankar samt balansera våra chakran.

Målet med ljudhealingen är att få kroppen att komma så djupt ner i avslappning som möjligt, så att nervsystemet lugnar sig ner till thetavågor och självläkningen startar. (text dinegenkraft.se)

Vi kommer att hålla till både på Hertzminne i Söndrum och Yogainstitutet så följ mina sociala medier för mer information!